Ons Team

1. Sinterklaas

Deze persoon heeft een zeer ruime ervaring als Sinterklaas en zwarte Piet. Ruim 20 jaar heeft hij de gedaante van zwarte Piet aangenomen en Sinterklaas speelt hij alweer ruim 10 jaar. Onze sint gaat gekleed in hetzelfde kostuum als de Sint van het sinterklaasjournaal. En daarmee bedoelen we dan ook helemaal van top tot teen inclusief de orginele accessoires zoals het boek en de sinterklaasstaf! Hij volgt het sinterklaasjournaal ook elke dag om goed op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes! Omdat hij al zo lang betrokken is bij het sinterklaasfeest weet hij u te voorzien van allerlei nuttige tips en adviezen zodat het bezoek een succes kan worden. Met humor en een vriendelijk woord voor iedereen weet hij het bezoek tot een succes te maken.

2. Snoeppiet

Deze Piet is gek op pepernoten en ze snoept dan ook heel veel! Als zwarte Piet gaat ze graag met Sinterklaas op visite en daar geniet ze ook met volle teugen van. Ze is vriendelijk en kan heel goed de kinderen vermaken. Ze weet ook kinderen die wat bang zijn op hun gemak te stellen zodat ook deze kinderen van het bezoek kunnen genieten. Uiteraard eet ze niet al het snoepgoed op en deelt ze het graag met de kinderen.

3 Springpiet

Springpiet is een actieve enthousiaste piet die in het dagelijkse leven werkt met autistische mensen. Deze piet is dus iemand die goed met mensen kan omgaan en als zij ergens komt ben je ook zeker van een mooi feestje. Zij weet de kinderen aan het dansen te krijgen en zelfs een ochtendgym is mogelijk.

4 Letterpiet

Letterpiet is een piet die gek is op woordjes maken. En hij kan de hulp van de kinderen goed gebruiken! Want soms gaat het niet goed. Kijk dus niet raar op als deze piet ineens op de grond zit met uw kinderen en woordjes aan het leggen is.

 

5 Pakjespiet

Pakjespiet is voor ons een onmisbare piet. In het dagelijkse leven actief in de verzorging en ook erg goed in de omgang met kinderen. Deze piet springt bij als we meerdere pieten nodig hebben. En anders....? Als zij niet als piet meegaat rijdt ze vaak sinterklaas en de pieten naar allerlei adressen waar we op bezoek gaan.

6 Piet Speciaal

Piet Speciaal? Ja!! Denk maar aan friet speciaal. Daar is deze piet dol op. Deze piet is een kei met kinderen en met veel overzicht. Zij let op kleine details en kan daar heel pietluttig over doen. Tijdens bezoeken houdt zij het overzicht en fluistert de Sint ook dingen in het oor waardoor alles soepeltjes blijft verlopen. Ook deze piet gaat vaak mee als chauffeur.

9 Extra Pieten

In sommige gevallen huren wij Pieten in als er bv om meerdere Pieten worden gevraagd.