Ons Team

1. Sinterklaas

Deze persoon heeft een zeer ruime ervaring als Sinterklaas en Piet. Ruim 20 jaar heeft hij de gedaante van Piet aangenomen en Sinterklaas speelt hij alweer ruim 15 jaar. Onze sint gaat gekleed in hetzelfde kostuum als de Sint van het sinterklaasjournaal. En daarmee bedoelen we dan ook helemaal van top tot teen inclusief de orginele accessoires zoals het boek en de sinterklaasstaf! Hij volgt het sinterklaasjournaal ook elke dag om goed op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes! Omdat hij al zo lang betrokken is bij het sinterklaasfeest weet hij u te voorzien van allerlei nuttige tips en adviezen zodat het bezoek een succes kan worden. Met humor en een vriendelijk woord voor iedereen weet hij het bezoek tot een succes te maken.

2 Letterpiet

Letterpiet is een piet die gek is op woordjes maken. En hij kan de hulp van de kinderen goed gebruiken! Want soms gaat het niet goed. Kijk dus niet raar op als deze piet ineens op de grond zit met uw kinderen en woordjes aan het leggen is. Hij is sinds 2018 aktief binnen ons team en een gewaardeerd lid.

 

3 Springpiet

Springpiet is een actieve enthousiaste piet die in het dagelijkse leven werkt met autistische mensen. Deze piet is dus iemand die goed met mensen kan omgaan en als zij ergens komt ben je ook zeker van een mooi feestje. Zij weet de kinderen aan het dansen te krijgen en zelfs een ochtendgym is mogelijk. Ze is een ervaren piet en is sinds 2017 aktief binnen ons team.

5 Piet Speciaal

Piet Speciaal? Ja!! Denk maar aan friet speciaal. Daar is deze piet dol op. Deze piet is een kei met kinderen en met veel overzicht. Zij let op kleine details en kan daar heel pietluttig over doen. Tijdens bezoeken houdt zij het overzicht en fluistert de Sint ook dingen in het oor waardoor alles soepeltjes blijft verlopen. Kortom, een onmisbaar lid van het team. Deze piet is sinds 2018 bij ons aktief en gaat ook vaak mee als chauffeur.