Kosten

 

 

Sint en twee Pieten komen 30 minuten lang een feest maken voor 50 euro. 

 

Bovengenoemde kosten zijn incl. strooigoed en brandstofvergoeding.

Voor bedrijven, scholen etc. zijn de prijzen van een bezoek op aanvraag. Dit heeft te maken met de wensen welke u als instelling stelt. Deze bezoeken worden vooraf betaald. Betaling van een particulier bezoek geschied normaliter contant bij aanvang van het bezoek. Dit doen wij omdat we weten wat we doen en omdat er vele nepklazen en pieten rondlopen. Deze lieden innen wel geld en komen vervolgens niet opdagen. Aan dit soort praktijken doen wij dus niet. Kortom:

WIJ KOMEN ONZE AFSPRAKEN ALTIJD NA EN HEBBEN HET NOG NOOIT AF LATEN WETEN!!

Bijkomende Kosten! Afstand visa versa vanaf 20 km brengen we extra brandstof toeslag in rekening van 0,25 euro per gereden km. Onze standplaats is Heumen / Malden. (omgeving Nijmegen) Deze toeslag geldt uitsluitend voor bedrijfsbezoeken. De overige (particuliere) bezoeken doen wij uitsluitend in een straal van 20 km vanuit de standplaats.

 

Over de tarieven. Sint en Piet komen naar Nederland om de verjaardag van de Goedheiligman uitgebreid te vieren, niet om winst te maken. Zo blijft Sinterklaas in de eerste plaats een feest van geven, niet van nemen!