Bezoeken

 

En rij dan niet stilletjes ons huisje voorbij........ Dat wilt u toch niet?

Ook u wilt voor uw kinderen het sinterklaasfeest toch een onvergetelijke gebeurtenis maken? Laat de Sint dan bij u op bezoek komen.

 

Huisbezoeken

Wilt u Sinterklaas en zijn Pieten bij u thuis uitnodigen? Dat kan! De Sint komt graag bij u op bezoek en hij brengt dan ook nog twee enthousiaste Pieten mee! Tarieven zijn inclusief strooigoed en reiskosten. 

Onze huisbezoeken richten zich uitsluitend op de omgeving van Heumen / Malden. Wij houden daarbij een straal van 20km rondom onze standplaats aan met rivier de Waal als bovengrens. 

De bezoektijd die u reserveert zijn wij ook daadwerkelijk bij U aanwezig. Tijdens de bezoeken kunnen wij komen met een programma naar uw wens. Met het reserveren van een bezoek zal gevraagd worden om informatie over de aanwezige personen aan te leveren. Hierdoor kunnen we het bezoek een persoonlijk tintje meegeven.

School- en Bedrijfsbezoeken

School- en Bedrijfsbezoeken spreken wij in overleg met u af. Ieder Sinterklaasfeest is immers weer anders, en zo kunnen wij zo goed mogelijk tegemoet komen aan uw wensen. Ook het tarief hangt samen met uw precieze wensen. Stuurt u voor mogelijkheden en tarieven gerust en vrijblijvend een e-mail naar pietenbendegld@gmail.com, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!