Kostuumverhuur

 

Naast de bezoeken die wij afleggen zijn wij ook begonnen met de verhuur van Pietenkostuums. 

De huurprijs bedraagt 17,50 euro / kostuum. Daarnaast vragen wij een borg van 50 euro/kostuum. Bij het schadeloos retourneren van het kostuum krijgt u de borg uiteraard terug. De kostuums worden verhuurd met alle toebehoren maar exclusief schmink, lippenstift, sponsjes en kwasten. Op verzoek kunnen wij dit wel verzorgen voor u tegen de normale winkelprijs. Ook voor schoenen en een zwart shirt (voor onder het kostuum) dient u zelf te zorgen.

Sinterklaaskostuums verhuren wij niet. Wel is er natuurlijk de mogelijkheid onze sint in te huren samen met één of meerdere kostuums. 

De huurprijs en borgsom worden bij het ophalen van de kostuums contant betaald. Per bank betalen is ook mogelijk. Het totaalbedrag dient dan een week voor de datum van ophalen op onze rekening zijn bijgeschreven.

U dient een kopie van een geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, paspoort of ID-kaart) mee te brengen.

Voor het huren kunt u ook het contactformulier op het tabblad contact invullen en aangeven welke kostuums u wenst te huren.

Graag willen wij bij een aanvraag de volgende gegevens van u ontvangen:

  • Uw persoonlijke gegevens, adres e.d.
  • De datum en tijd wanneer u de kostuums wilt huren i.v.m. beschikbaarheid
  • Welke kostuums en aantal. Let daarbij op de maten van de kostuums
  • Wanneer u de kostuums wilt ophalen en terugbrengen. De kostuums kunnen uitsluitend worden opgehaald en terug gebracht. Er worden dus geen kostuums verzonden!
  • Of u de betaling contant of per bank wilt doen. Bij bankbetaling zullen wij u ons bankrekeningnr. mailen.

Als u op de afbeelding hieronder klikt kunt u zien welke kostuums wij verhuren.