Gastenboek

Harald

03-12-2010 17:29

Wij willen jullie van harte bedanken voor jullie bezoek aan ons vrijdagmiddag in Cuijk. Wat was het LEUK! We hebben geweldig genoten. Van de Dansjespiet (een kei met kinderen) die zich helemaal hieperdepiep voegde in het enthousiasme van de kinderen, van Pakjespiet als rustige tegenhanger. Van jullie professionele voorbereiding. Van Sinterklaas die de kinderen en de Pieten de ruimte gaf te doen wat blijkbaar eerst moest voordat de rust een beetje kwam om uberhaupt te kunnen luisteren naar Sinterklaas. Dries, die zich wat terugtrok, maar er subtiel weer bijgehaald werd. Sinterklaas, u was de echte, geen twijfel mogelijk! Complimenten, van uitstraling tot kleding! Hartelijk dank voor deze waardevolle extra bij ons sinterklaasfeest. We zeggen het voort. 

Vriendelijke groet, Harald, Marielle, Pleun, Dries en Oma-Ria.

Fam. Thomassen

05-12-2009 21:32

Hallo allemaal,

Het was weer een geslaagde pakjes avond!! Bedankt voor de gezelligheid pieten!!

Groetjes Fam. Thomassen

Fam. v. Rooij

28-11-2009 22:56

Wij hebben een fantastische avond gehad. Het was weer goed voor elkaar, goed voorbereid en lekker gezellig. Jullie mogen volgend jaar weer komen. Iedereen vindt het zo gezellig en het maakt het sinterklaasfeest helemaal af. Ook de kinderen zijn na jullie bezoek een stuk vrijer geworden naar sinterklaas en zwarte piet toe. Bedankt voor de leuke avond en tot volgend jaar.

TC Flyers (personeelsvereniging TCPM B.V.)

21-11-2009 18:39

Voor het tweede jaar hebben jullie ons bedrijf met een bezoek vereerd en het was weer een fantastisch feest. Door de kinderen actief te betrekken in het bezoek verveelt het geen moment!! De kinderen (en ouders) zijn weer helemaal tevreden naar huis gegaan. Bedankt voor de prachtige middag en tot volgend jaar want we zien jullie graag weer terug.

Onderdelen 41 - 44 van 44
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5