Gastenboek

Tanja Driessen namens de familie Berends

04-12-2011 22:08

Beste Sint en Pieten,

vandaag was u bij onze opa en oma in Cuijk. Het was supergezellig en de kinderen vonden het helemaal super, zeker van de bling bling piet en de stoeipiet (dansjespiet) waren ze zeer onder de indruk. Sinterklaas was ook super en hij wist zoveel van iedereen. Ook van de grotere kinderen. Hij zag er nog beter uit dan menigeen. Complimenten. We gaan jullie zeker aanprijzen bij anderen. Nogmaals dank u wel voor uw komst.

Sarah Albers

04-12-2011 21:11

Beste Sint en Pietenbende,

Bij deze willen we jullie hartelijk bedanken voor het onvergetelijke verjaardagsbezoek! Volgens Pol was het één van de leukste dagen van zijn leven en ook de andere kinderen waren zeer onder de indruk. Wij zelf waren vooral erg blij met jullie persoonlijke en kalme benaderingswijze die zelfs ons kleine Catootje heeft ontdooid (en dat wil best wat zeggen......) Nogmaals hartelijk dank en wellicht tot ziens....

Luuk en Sabine

04-12-2011 18:15

Hoi Sint en Pieten,

Hopelijk was het voor jullie ook aangenaam met onze boefjes.......... Voor onze mannen was het super.........

Alex en Sandra

29-11-2011 23:16

Hallo pietenbende,

Wij willen jullie bedanken voor het bezoek op 27 november. De kids vonden het geweldig en wat zagen jullie er netjes verzorgd uit.Jullie namen de tijd voor de kids helemaal super. Volgend jaar bel ik zeker weer voor een afspraak.

Riek Wijsen

05-12-2010 23:26

Beste Sint en Pieten

Bedankt voor U geslaagde bezoek bij ons. De bescheiden opstelling van Sint en Pieten waardoor de kinderen ruimte kregen om te wennen aan het hoge bezoek, maakte dat alle kleinkinderen uw bezoek erg leuk gevonden hebben en de volwassenen natuurlijk ook. Groeten Riek Wijsen

Carry en Petran.

05-12-2010 21:39

Jullie zijn op 5 december bij ons langs geweest en unaniem vonden we het geweldig. De kinderen hebben ontzettend genoten. We wisten niet hoe verlegen ze zouden zijn maar de pieten wisten een hele prettige sfeer te scheppen waarbij de kinderen zich ook fijn voelden. We waren ervan onder de indruk dat Sint en pieten ook de namen van de kinderen en dingen die wij doorgegeven hadden uit hun hoofd wisten. Ook fijn dat de pieten zich elk over een kind ontfermden en hem/haar bij wat er gezegd werd betrokken. Wat we ook heel leuk vonden dat piet samen actief met onze Nout een wedstrijdje deed en met onze Maja de 'kaars'. Sinterklaas zag er precies zo uit als op televisie en gedroeg zich als de waardige oude heer die hij natuurlijk ook is. Hij wist de kinderen er echt bij te betrekken en het was duidelijk dat ze zich bij hem op hun gemak voelden. Onze oudste haalt op televisie altijd de hulpsinterklazen er zo uit maar nu was ze er echt van overtuigd dat de echte Sint bij ons op bezoek is gekomen. Ze was trouwens ook erg onder de indruk van de bling schoenen van piet.Kortom, wij vonden het geweldig. Een dikke tien. We willen jullie nu alvast graag voor volgend jaar inhuren.

Groetjes, Carry en Petran.

Fam. Willemsen

05-12-2010 21:25

Bedankt voor het zeer goed verzorgde en gezellige bezoek van sint en pieten. Het was allemaal zeer netjes afgewerkt, ook de kostuums en zelfs het boek van sinterklaas! Onze complimenten voor deze zeer geslaagde avond.

Harald

03-12-2010 17:29

Wij willen jullie van harte bedanken voor jullie bezoek aan ons vrijdagmiddag in Cuijk. Wat was het LEUK! We hebben geweldig genoten. Van de Dansjespiet (een kei met kinderen) die zich helemaal hieperdepiep voegde in het enthousiasme van de kinderen, van Pakjespiet als rustige tegenhanger. Van jullie professionele voorbereiding. Van Sinterklaas die de kinderen en de Pieten de ruimte gaf te doen wat blijkbaar eerst moest voordat de rust een beetje kwam om uberhaupt te kunnen luisteren naar Sinterklaas. Dries, die zich wat terugtrok, maar er subtiel weer bijgehaald werd. Sinterklaas, u was de echte, geen twijfel mogelijk! Complimenten, van uitstraling tot kleding! Hartelijk dank voor deze waardevolle extra bij ons sinterklaasfeest. We zeggen het voort. 

Vriendelijke groet, Harald, Marielle, Pleun, Dries en Oma-Ria.

Fam. Thomassen

05-12-2009 21:32

Hallo allemaal,

Het was weer een geslaagde pakjes avond!! Bedankt voor de gezelligheid pieten!!

Groetjes Fam. Thomassen

Fam. v. Rooij

28-11-2009 22:56

Wij hebben een fantastische avond gehad. Het was weer goed voor elkaar, goed voorbereid en lekker gezellig. Jullie mogen volgend jaar weer komen. Iedereen vindt het zo gezellig en het maakt het sinterklaasfeest helemaal af. Ook de kinderen zijn na jullie bezoek een stuk vrijer geworden naar sinterklaas en zwarte piet toe. Bedankt voor de leuke avond en tot volgend jaar.

Onderdelen 31 - 40 van 41
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>