Gastenboek

fam. Werts

05-12-2013 20:42

wij hebben enorm genoten van jullie bezoek! De pieten waren geweldig en het was erg fijn dat er een piet zelf handgebaren hanteerde. De kleding zag er echt geweldig uit en het was een sint uit het boekje. De kinderen vonden het erg leuk en hebben het er nu nog over. Tot volgend jaar.

fam. de Klerk

30-11-2013 16:54

Hoi pietenbende,

Ik wil jullie bij deze nog even hartelijk danken voor de leuke avond bij ons in Kranenburg. De kinderen vonden het geweldig (en de ouders ook). Ook nog onze complimenten voor de mooie kostuums van jullie. Dit zag er erg professioneel en verzorgt uit!! Nogmaals dank en dan zie ik u graag volgend jaar weer terug.

fam. de Vries

05-12-2012 21:49

Dag Pietenbende,

het bezoek vandaag was een groot succes. Wat was het leuk en de pieten waren lekker actief met de kinderen bezig.Sinterklaas was overduidelijk de echte! Exact zoals hij op TV eruit ziet. En dat wist onze kleine meid ons ook wel even te vertellen. De sint op school was een hulpsint maar thuis was die van de televisie! Super gedaan mensen, tot volgend jaar.

fam, Verhoeven

02-12-2012 20:57

Beste Sint en Pieten,

Wij willen jullie bedanken voor het bezoek van 1 december. Het was een geslaagd bezoek en de kinderen vonden het geweldig. Het heeft veel indruk gemaakt en ze raken er niet over uit verteld. Vooral dansjespiet die de hele kamer door danste vonden ze geweldig. En de sint met zijn grote boek. Allemaal heel spannend. Goed gedaan Sint en pieten.

Jan en Heidi van Wijk

05-12-2011 21:04

Hallo allemaal,

nu iedereen in bed ligt en ik mijn man vertelde dat het echt een leuke avond was en dus 3 verschrikkelijke blije kinderen zie zeg ik tegen jullie bedankt!!!!!!!!!! Het was geweldig. Groetjes Jan en Heidi van Wijk en zeker tot volgend jaar !!!!!!!!!!!

Fam. Thomassen

05-12-2011 21:03

Hallo Pietenbende,

Gisteren hebben de kinderen maar ook zeker wij, weer erg genoten met de komst van de pieten! Super gedaan, dus voor volgend jaar mag je zeker weer noteren!

Sharon

05-12-2011 18:01

Hoi Sint,

Nog even onze complimenten voor afgelopen maandag. Het was echt super! Bedankt.

Tanja Driessen namens de familie Berends

04-12-2011 22:08

Beste Sint en Pieten,

vandaag was u bij onze opa en oma in Cuijk. Het was supergezellig en de kinderen vonden het helemaal super, zeker van de bling bling piet en de stoeipiet (dansjespiet) waren ze zeer onder de indruk. Sinterklaas was ook super en hij wist zoveel van iedereen. Ook van de grotere kinderen. Hij zag er nog beter uit dan menigeen. Complimenten. We gaan jullie zeker aanprijzen bij anderen. Nogmaals dank u wel voor uw komst.

Sarah Albers

04-12-2011 21:11

Beste Sint en Pietenbende,

Bij deze willen we jullie hartelijk bedanken voor het onvergetelijke verjaardagsbezoek! Volgens Pol was het één van de leukste dagen van zijn leven en ook de andere kinderen waren zeer onder de indruk. Wij zelf waren vooral erg blij met jullie persoonlijke en kalme benaderingswijze die zelfs ons kleine Catootje heeft ontdooid (en dat wil best wat zeggen......) Nogmaals hartelijk dank en wellicht tot ziens....

Luuk en Sabine

04-12-2011 18:15

Hoi Sint en Pieten,

Hopelijk was het voor jullie ook aangenaam met onze boefjes.......... Voor onze mannen was het super.........

Onderdelen 21 - 30 van 38
<< 1 | 2 | 3 | 4 >>