Gastenboek

Bruggink & van Beek Notarissen Adviseurs

30-11-2014 20:00

Hallo Pietenbende,

Wij hebben gistermiddag met zijn allen genoten.De reacties van kinderen en ouders waren (alweer) hartstikke goed!

Mark en Frieda

29-11-2014 15:40

Hallo Sinterklaas en Zwarte Pieten,

Allereerst heel heel erg fijn dat jullie zijn gekomen. Ondanks mijn ziekte heb ik sinds lange tijd weer kunnen lachen. De kinderen raken niet uitgepraat over de Sint en zijn Pieten. Ze waren enorm onder de indruk en dankzij jullie hebben ze een onvergetelijke dag gehad. Zojuist was Sinterklaas op NPO 3 en Thijn zei tegen zijn moeder (exvrouw Mark), kijk die is vanmiddag bij ons geweest, het was de echte en niet zo'n neppert. Ik denk dat jullie dat mogen zien als een groot compliment. Klasse, professioneel en echt uitziende Sint en Pieten hebben ervoor gezorgd dat we een geweldige middag hebben gehad. Daarnaast wil ik de Pieten ook een compliment geven hoe leuk jullie met de kinderen zijn. Frieda was zelfs emotioneel zo leuk vond ze het. Nogmaals bedankt en tot volgend jaar.

Susan Selten

06-12-2013 19:32

Wat een super leuke avond dankzij jullie prachtige sint en leuke pieten! Zelfs Bas was voor zijn doen niet echt bang / verlegen. Kunnen we al meteen boeken voor volgend jaar?

fam. Werts

05-12-2013 20:42

wij hebben enorm genoten van jullie bezoek! De pieten waren geweldig en het was erg fijn dat er een piet zelf handgebaren hanteerde. De kleding zag er echt geweldig uit en het was een sint uit het boekje. De kinderen vonden het erg leuk en hebben het er nu nog over. Tot volgend jaar.

fam. de Klerk

30-11-2013 16:54

Hoi pietenbende,

Ik wil jullie bij deze nog even hartelijk danken voor de leuke avond bij ons in Kranenburg. De kinderen vonden het geweldig (en de ouders ook). Ook nog onze complimenten voor de mooie kostuums van jullie. Dit zag er erg professioneel en verzorgt uit!! Nogmaals dank en dan zie ik u graag volgend jaar weer terug.

fam. de Vries

05-12-2012 21:49

Dag Pietenbende,

het bezoek vandaag was een groot succes. Wat was het leuk en de pieten waren lekker actief met de kinderen bezig.Sinterklaas was overduidelijk de echte! Exact zoals hij op TV eruit ziet. En dat wist onze kleine meid ons ook wel even te vertellen. De sint op school was een hulpsint maar thuis was die van de televisie! Super gedaan mensen, tot volgend jaar.

fam, Verhoeven

02-12-2012 20:57

Beste Sint en Pieten,

Wij willen jullie bedanken voor het bezoek van 1 december. Het was een geslaagd bezoek en de kinderen vonden het geweldig. Het heeft veel indruk gemaakt en ze raken er niet over uit verteld. Vooral dansjespiet die de hele kamer door danste vonden ze geweldig. En de sint met zijn grote boek. Allemaal heel spannend. Goed gedaan Sint en pieten.

Jan en Heidi van Wijk

05-12-2011 21:04

Hallo allemaal,

nu iedereen in bed ligt en ik mijn man vertelde dat het echt een leuke avond was en dus 3 verschrikkelijke blije kinderen zie zeg ik tegen jullie bedankt!!!!!!!!!! Het was geweldig. Groetjes Jan en Heidi van Wijk en zeker tot volgend jaar !!!!!!!!!!!

Fam. Thomassen

05-12-2011 21:03

Hallo Pietenbende,

Gisteren hebben de kinderen maar ook zeker wij, weer erg genoten met de komst van de pieten! Super gedaan, dus voor volgend jaar mag je zeker weer noteren!

Sharon

05-12-2011 18:01

Hoi Sint,

Nog even onze complimenten voor afgelopen maandag. Het was echt super! Bedankt.

Onderdelen 21 - 30 van 41
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>