Gastenboek

PPG

26-11-2016 21:04

Beste Pietenbende,

Hartelijk dank. Wij hebben het afgelopen zaterdag als zeer gezellig ervaren! Ondanks de veranderingen die er momenteel gaande zijn bij PPG, zijn we blij dat we deze traditie door hebben laten gaan. We vonden de opzet zoals deze nu was geslaagd. 

Zelf zou ik het leuk vinden als de pieten strooien met pepernoten bij binnenkomst maar dat is dan een kwestie van afspreken voor volgend jaar.

Nogmaals dank en tot volgend jaar!

Schoolbezoek Mill

05-12-2015 15:55

Beste Sint,

Allereerst hartelijk dank voor je bezoek aan onze school.

We waren er erg blij mee en ik begreep dat je voor het volgende schooljaar al bent geboekt...........

Het kan maar gebeurd zijn!

Lisanne van de Ven

22-11-2015 13:11

Hoi Hans,

Wat was het leuk vanmiddag en wat speel je goed sinterklaas! Bijzonder dat je voor Lynn en Jula naar Tilburg komt. Dank je wel. Groetjes.

Opmerking Pietenbende: Dit was een bezoek binnen de eigen familiekring. Normaal leggen wij geen huisbezoeken af buiten de aangeven regio.

Bruggink & van Beek Notarissen Adviseurs

30-11-2014 20:00

Hallo Pietenbende,

Wij hebben gistermiddag met zijn allen genoten.De reacties van kinderen en ouders waren (alweer) hartstikke goed!

Mark en Frieda

29-11-2014 15:40

Hallo Sinterklaas en Zwarte Pieten,

Allereerst heel heel erg fijn dat jullie zijn gekomen. Ondanks mijn ziekte heb ik sinds lange tijd weer kunnen lachen. De kinderen raken niet uitgepraat over de Sint en zijn Pieten. Ze waren enorm onder de indruk en dankzij jullie hebben ze een onvergetelijke dag gehad. Zojuist was Sinterklaas op NPO 3 en Thijn zei tegen zijn moeder (exvrouw Mark), kijk die is vanmiddag bij ons geweest, het was de echte en niet zo'n neppert. Ik denk dat jullie dat mogen zien als een groot compliment. Klasse, professioneel en echt uitziende Sint en Pieten hebben ervoor gezorgd dat we een geweldige middag hebben gehad. Daarnaast wil ik de Pieten ook een compliment geven hoe leuk jullie met de kinderen zijn. Frieda was zelfs emotioneel zo leuk vond ze het. Nogmaals bedankt en tot volgend jaar.

Susan Selten

06-12-2013 19:32

Wat een super leuke avond dankzij jullie prachtige sint en leuke pieten! Zelfs Bas was voor zijn doen niet echt bang / verlegen. Kunnen we al meteen boeken voor volgend jaar?

fam. Werts

05-12-2013 20:42

wij hebben enorm genoten van jullie bezoek! De pieten waren geweldig en het was erg fijn dat er een piet zelf handgebaren hanteerde. De kleding zag er echt geweldig uit en het was een sint uit het boekje. De kinderen vonden het erg leuk en hebben het er nu nog over. Tot volgend jaar.

fam. de Klerk

30-11-2013 16:54

Hoi pietenbende,

Ik wil jullie bij deze nog even hartelijk danken voor de leuke avond bij ons in Kranenburg. De kinderen vonden het geweldig (en de ouders ook). Ook nog onze complimenten voor de mooie kostuums van jullie. Dit zag er erg professioneel en verzorgt uit!! Nogmaals dank en dan zie ik u graag volgend jaar weer terug.

fam. de Vries

05-12-2012 21:49

Dag Pietenbende,

het bezoek vandaag was een groot succes. Wat was het leuk en de pieten waren lekker actief met de kinderen bezig.Sinterklaas was overduidelijk de echte! Exact zoals hij op TV eruit ziet. En dat wist onze kleine meid ons ook wel even te vertellen. De sint op school was een hulpsint maar thuis was die van de televisie! Super gedaan mensen, tot volgend jaar.

fam, Verhoeven

02-12-2012 20:57

Beste Sint en Pieten,

Wij willen jullie bedanken voor het bezoek van 1 december. Het was een geslaagd bezoek en de kinderen vonden het geweldig. Het heeft veel indruk gemaakt en ze raken er niet over uit verteld. Vooral dansjespiet die de hele kamer door danste vonden ze geweldig. En de sint met zijn grote boek. Allemaal heel spannend. Goed gedaan Sint en pieten.

Onderdelen 21 - 30 van 44
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>