Gastenboek

PPG

21-11-2017 18:41

Beste Pietenbende,

Ondanks dat wij elk jaar met veel plezier en tevredenheid Sinterklaas hebben mogen ontvangen, gaan wij er dit jaar geen gebruik van maken.

Het aantal kleine/gelovende kinderen is te klein geworden voor een dergelijk evenement dus hebben we besloten om een andere personeelsactiviteit te organiseren voor het voltallige personeel.

Nogmaals dank voor de jarenlange goede zorgen en wellicht tot een volgende keer.

fam. Werts

04-12-2016 21:50

Hoi Sint en Pieten,

 

Wat een feest was het weer! Hartelijk bedankt voor jullie aanwezigheid. De kids (en volwassenen) waren erg te spreken over jullie, echt leuk gedaan! 

Wij zouden jullie graag volgend jaar willen verwelkomen als dat kan...

fam. Nielen

04-12-2016 21:40

Beste Pietenbende,

 

Het was weer een top middag!

Complimenten hoe jullie het jaarlijks er weer een feest van maken. Dat geldt voor de sint maar ook zeer zeker voor de vrolijke pieten. Bedankt, tot volgend jaar!
 

fam. Fleuren

03-12-2016 21:47

Goedenavond we wilden u nog even extra bedanken het was super geregeld super bedankt en Tooske is nog zo onder de indruk groetjes Wilco en Willeke 
 

PPG

26-11-2016 21:04

Beste Pietenbende,

Hartelijk dank. Wij hebben het afgelopen zaterdag als zeer gezellig ervaren! Ondanks de veranderingen die er momenteel gaande zijn bij PPG, zijn we blij dat we deze traditie door hebben laten gaan. We vonden de opzet zoals deze nu was geslaagd. 

Zelf zou ik het leuk vinden als de pieten strooien met pepernoten bij binnenkomst maar dat is dan een kwestie van afspreken voor volgend jaar.

Nogmaals dank en tot volgend jaar!

Schoolbezoek

05-12-2015 15:55

Beste Sint,

Allereerst hartelijk dank voor je bezoek aan onze school.

We waren er erg blij mee en ik begreep dat je voor het volgende schooljaar al bent geboekt...........

Het kan maar gebeurd zijn!

Lisanne van de Ven

22-11-2015 13:11

Hoi Hans,

Wat was het leuk vanmiddag en wat speel je goed sinterklaas! Bijzonder dat je voor Lynn en Jula naar Tilburg komt. Dank je wel. Groetjes.

Opmerking Pietenbende: Dit was een bezoek binnen de eigen familiekring. Normaal leggen wij geen huisbezoeken af buiten de aangeven regio.

Bruggink & van Beek Notarissen Adviseurs

30-11-2014 20:00

Hallo Pietenbende,

Wij hebben gistermiddag met zijn allen genoten.De reacties van kinderen en ouders waren (alweer) hartstikke goed!

Mark en Frieda

29-11-2014 15:40

Hallo Sinterklaas en Zwarte Pieten,

Allereerst heel heel erg fijn dat jullie zijn gekomen. Ondanks mijn ziekte heb ik sinds lange tijd weer kunnen lachen. De kinderen raken niet uitgepraat over de Sint en zijn Pieten. Ze waren enorm onder de indruk en dankzij jullie hebben ze een onvergetelijke dag gehad. Zojuist was Sinterklaas op NPO 3 en Thijn zei tegen zijn moeder (exvrouw Mark), kijk die is vanmiddag bij ons geweest, het was de echte en niet zo'n neppert. Ik denk dat jullie dat mogen zien als een groot compliment. Klasse, professioneel en echt uitziende Sint en Pieten hebben ervoor gezorgd dat we een geweldige middag hebben gehad. Daarnaast wil ik de Pieten ook een compliment geven hoe leuk jullie met de kinderen zijn. Frieda was zelfs emotioneel zo leuk vond ze het. Nogmaals bedankt en tot volgend jaar.

Susan Selten

06-12-2013 19:32

Wat een super leuke avond dankzij jullie prachtige sint en leuke pieten! Zelfs Bas was voor zijn doen niet echt bang / verlegen. Kunnen we al meteen boeken voor volgend jaar?

Onderdelen 11 - 20 van 38
<< 1 | 2 | 3 | 4 >>