Ons Team

1. Sinterklaas

Deze persoon heeft een zeer ruime ervaring als Sinterklaas en zwarte Piet. Ruim 20 jaar heeft hij de gedaante van zwarte Piet aangenomen en Sinterklaas speelt hij alweer ruim 10 jaar. Onze sint gaat gekleed in hetzelfde kostuum als de Sint van het sinterklaasjournaal. En daarmee bedoelen we dan ook helemaal van top tot teen inclusief de orginele accessoires zoals het boek en de sinterklaasstaf! Hij volgt het sinterklaasjournaal ook elke dag om goed op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes! Omdat hij al zo lang betrokken is bij het sinterklaasfeest weet hij u te voorzien van allerlei nuttige tips en adviezen zodat het bezoek een succes kan worden. Met humor en een vriendelijk woord voor iedereen weet hij het bezoek tot een succes te maken.

2. Snoeppiet

Onze jongste Piet is gek op pepernoten en ze snoept dan ook heel veel! Als zwarte Pietje gaat ze graag met Sinterklaas op visite en daar geniet ze ook met volle teugen van. Ze is vriendelijk en kan heel goed de kinderen vermaken. Ze weet ook kinderen die wat bang zijn op hun gemak te stellen zodat ook deze kinderen van het bezoek kunnen genieten. Uiteraard eet ze niet al het snoepgoed op en deelt ze het graag met de kinderen.

3. Zingpiet

Zingpiet is een enthousiaste piet die graag liedjes zingt. Wel moet zingpiet soms wat geholpen worden maar het gaat steeds beter. De kinderen kennen de liedjes goed en zingpiet leert door de kinderen elk jaar bij. Ook dansen doet ze graag en veel. En lachen? Altijd lacht ze en de kinderen zien zingpiet heel graag. Zingpiet kan goed met de kinderen overweg en dat geldt zowel voor hele kleine kinderen als de iets grotere kinderen.

9 Extra Pieten

In sommige gevallen huren wij Pieten in als er bv om meer dan twee Pieten wordt gevraagd.